Over Back to Beauty

Annete Vermeulen

Annette Vermeulen

Mijn naam is Annette Vermeulen. De opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure heb ik met veel enthousiasme gevolgd bij Instituut Thomas te Utrecht. Ik vind het beroep zeer interessant en blijf me ontwikkelen via het bezoeken van vakbeurzen en het volgen van diverse trainingen en specialisaties, vooral op het gebied van de rijpe huid.

Natuurlijke huidverzorging

In de salon staat u als klant centraal. Aan de hand van uw wensen en behoefte kan ik u een passende behandeling aanbieden. Ik hecht belang aan natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit. Deze wordt bereikt door een selectie van natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken. Daarom heb ik gekozen voor het werken met DR. BAUMANN COSMETIC.

Bionoom

Alle verzorgingsproducten die ik gebruik zijn 100% bionoom. Ze zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Alle werkstoffen hebben een algemeen aanvaarde en wetenschappelijk bewezen werking. Uit puur ethische overwegingen worden nooit dierlijke ingrediënten gebruikt. Overbodige verpakkingen wordt geweerd.

Meer informatie over bionome kwaliteitscriteria vindt u op de website van DR. BAUMANN COSMETIC.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken of specifieke vragen hebt, dan kunt u mij bereiken op het telefoonnummer 06-14228723 of mailen naar backtobeauty@ziggo.nl . U kunt uiteraard ook gebruik maken van het contactformulier

Graag tot ziens bij Back to Beauty!

Met vriendelijke groet,

Annette